• Decrease font size
  • Default font           size
  • Increase font size
Weihnachtsmarkt

Zaterdag 10 December van 11:00 - 18:00 uur
Centrum van Roden

De Roder Weihnachtsmarkt is een Duitse markt met een knipoog naar de feestdagen en wordt georganiseerd i.s.m. de Roder Zakenkring. Een zeer gezellig Weihnachtsmarkt met ruim 100 standhouders, twee podia met koren en orkestjes, een kunst ijsbaan van ruim 150 m2 en veel gezellige eet en drink standjes.

De toegang is gratis.


 

 
11e Roder Weihnachtsmarkt

ZATERDAG 10 DECEMBER

11e RODER WEIHNACHTSMARKT
11:00 TOT 18:00 UUR
CENTRUM VAN RODEN

- Een gezellige kerstmarkt in Duitse sferen dat grootst gevierd wordt met tal van activiteiten voor de jeugd en muziek!

- Kinderen mogen gratis gebruik van maken van de Draaimolen en de Kunstijsbaan van maar liefst 150m2! Schaatsen worden ter plekke gratis verstrekt.

- Circa 100 standhouders met Kerststukjes en kransen van diverse materialen, kaarsen en handgemaakte cadeauartikelen, sierraden en poncho's. Luxe Chocolade, kerstkaarten, vogeltaarten, bewegende kerstmannen, Brocante- en woondecoraties en nog veel meer!

- Diverse hapjes en drankjes; van glühwein tot warme chocolade melk en erwtensoep tot Indonesische snacks. Maar ook warme worsten, broodjes beenham, saté en natuurlijk oliebollen!

- De Kerstman is aanwezig en deelt uit!

- Een houtkunstenaar maakt de mooiste creaties uit hout, neem een kijkje in de reddingsboot van de KNRM ten behoeve van Serious Request of zie hoe live de mooiste figuren uit tin worden gegoten.

- De gehele dag treden koren en orkesten op. Over de markt lopen The Post It's en de Swingmasters en op het podium bij één van onze gezelligheidspleinen kunt u genieten van o.a. het Abel Tasmankoor, Die Original Grunneger Blech Musikanten, Egerländerkapel De Postjagers en drumschool Hit It!

- De toegang is gratis!
 
Muziek Programma 2016

 

 

 
Standhouders

Heeft u interesse om als standhouder op onze Weihnachtsmarkt te staan? Hier onder vind u het inschrijfformulier en de nodige informatie.
Als u meer informatie wilt, kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of met Rik van der Es 06-15007229

Download: Winkelen in Duitse sferen

Download: Inschrijfformulier 11e Roder Weihnachtsmarkt

Download: Algemene voorwaarden en informatie 11e Roder Weihnachtsmarkt